Μήνυμα του Προέδρου του ΠΤ Θεσσαλονίκης, Κιλκίς & Χαλκιδικής

on 11 Οκτωβρίου 2018.

Μήνυμα του Προέδρου του ΠΤ Θεσσαλονίκης, Κιλκίς & Χαλκιδικής

HALF MARATHON INVITATIONΑγαπητοί συνάδελφοι

Όπως διαπιστώνετε και θα διαπιστώσετε στο άμεσο μέλλον, η νέα Διοικούσα υλοποιεί ένα φιλόδοξο και μακρόπνοο πρόγραμμα συνεχούς εξωστρέφειας και επιμόρφωσης των μελών του ΠΤ Θεσσαλονίκης, Κιλκίς & Χαλκιδικής.

Προσδοκούμε στις έγγραφες προτάσεις σας στο email του ΠΤ, έτσι ώστε ότι προσπαθούμε να είναι αυτό που θα έχει απήχηση και προτεραιότητα στην πλειοψηφίας σας, παράλληλα με δράσεις που αφορούν ειδικά θέματα.

Ελπίζοντας σε ένα ΠΤ ανοικτό στις προτάσεις σας, περιμένουμε τη γνώμη σας, την συμβουλή σας, έτσι ώστε το ΠΤ μας να γίνει καλύτερο σε ποιότητα και παροχές στα μέλη του.

Σαφώς πέρα από τις ιδιαιτερότητες του καθενός μας, όλοι είμαστε στην ίδια ομάδα, αυτή της Φυσικοθεραπείας και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο γι’ αυτήν.

Ελπίζω στις επόμενες Συνελεύσεις να δω περισσότερους συναδέλφους και στο email του ΠΤ περισσότερες προτάσεις σας.

Όσο για τώρα σας προσκαλούμε στον 7ο Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης (στοιχεία πρόσβασης και δράσεών του θα βρείτε στα επισυναπτόμενα) ή για να ενταχθείτε στη δύναμή μας ως επαγγελματίες ή για να μας δείτε στη δράση, όπου έχοντας στην επιστασία και καθοδήγηση 40 εθελοντές φοιτητές θα προσφέρουμε την μεταγωνιστική Φυσικοθεραπευτική υποστήριξη. Εμείς θα είμαστε εκεί από τις 5.30μμ.

Ελπίζουμε αν προσκληθούμε και στον Μεγάλο Μαραθώνιο να έχουμε πολύ πιο νωρίτερα καλύτερη προετοιμασία και η υποστήριξη να γίνει μόνο από πτυχιούχους Φυσικοθεραπευτές.

Με εκτίμηση

Ηλίας Καλλίστρατος