Εκτύπωση

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΔΕΔΥ 6/2/2019

on 05 Φεβρουαρίου 2019.

κοινοποιήστε

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε  για το κάλεσμα του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών για συμμετοχή στην τρίωρη στάση εργασίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 6/2/2019, για όσους συνάδελφους εργάζονται σε Δημόσιες Δομές.

Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και οι  Ομοσπονδίες μέλη της ΑΔΕΔΥ , κήρυξαν στάση εργασίας της Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, από τις 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου, με θέμα τα Β.Α.Ε. και το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση εργαζομένων στις 12:00 κάτω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Ένα από τα αιτήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είναι και η επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και σε άλλες κατηγορίες και ειδικότητες.

Ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους κλάδους, είναι και των φυσικοθεραπευτών που εργάζονται στις δημόσιες δομές και οι οποίοι έχουν αποκλειστεί άδικα από τους δικαιούχους του επιδόματος.

Είναι γνωστό πως η Επιτροπή που έχει συσταθεί από τα συναρμόδια υπουργεία για το θέμα, θα πρέπει εντός του Φεβρουαρίου να καταθέσει το ολοκληρωμένο πόρισμά της για τους δικαιούχους καταβολής του επιδόματος.

Ο Π.Σ.Φ. έχει καταθέσει σχετικό φάκελο στην αρμόδια Επιτροπή που αποδεικνύει ότι ο κλάδος των φυσικοθεραπευτών πληροί τις προϋποθέσεις ένταξης στους δικαιούχους του επιδόματος.

Ο Π.Σ.Φ. πρόσφατα απέστειλε σχετική επιστολή στους αρμόδιους Υπουργούς για την καθυστέρηση που παρατηρείται στο έργο της διυπουργικής επιτροπής. https://psf.org.gr/psf-news-5733.htm

Ο Π.Σ.Φ έχει θέσει το ζήτημα στην συνάντηση αντιπροσωπείας του Κ.Δ.Σ με την Υφυπουργό Εσωτερικών https://psf.org.gr/psf-news-5772.htm

Ο Π.Σ.Φ έχει θέσει επίσης το ζήτημα στην συνάντηση αντιπροσωπείας του Κ.Δ.Σ με την Υφυπουργό Οικονομικών https://psf.org.gr/psf-news-5708.htm

 

ΑΔΕΔΥ.pdf