Απόφαση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 06-06-2019

on 07 Ιουνίου 2019.

Απόφαση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

ΠΤ Θεσσαλονίκης, Κιλκίς & Χαλκιδικής

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 20:30 στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Περιφερειακού Τμήματος μετά από  απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής βάση της εισήγησης του ΚΔΣ.

Στην συνέλευση παρευρέθηκαν αρκετοί εργαστηριούχοι συνάδελφοι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ . Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής σ. Καλλίστρατος Ηλίας έκανε την εισήγηση με βάση το κάλεσμα του ΚΔΣ για τις διεκδικήσεις και την μορφή των κινητοποιήσεων, για την εισήγηση του ΚΔΣ τοποθετήθηκε και ο σ. Κούτρας ως Γενικός Γραμματέας του ΚΔΣ

Ακολούθησαν ερωτήσεις των συναδέλφων και απαντήσεις από το προεδρείο της συνέλευσης, αφού απαντήθηκαν τα ερωτήματα ακλούθησαν τοποθετήσεις των παρευρισκομένων.

Μετά από γόνιμο διάλογο το σώμα υπερψήφισε με ευρεία πλειοψηφία  την πρόταση που κατατέθηκε από τους συναδέλφους Σταμούλη  και Αυτοσμίδη και υποστηρίχθηκε από τον σ. Καλλίστρατο.

Στην  πρόταση που εγκρίθηκε διεκδικούμε:

·         Αύξηση του προϋπολογισμού για την υγεία με βάση της πραγματικές ανάγκες των ασθενών.

·         Κατάργηση του άδικου νόμου  για το Claw back & το Rebate

Τα διεκδικούμε με:

·         Ενημέρωση των ασθενών  με έντυπα μέσα (ενημερωτικά φυλλάδια, εφημερίδες, κλπ)

·         Ενημέρωση των συμπολιτών μας με το ραδιοφωνικό μήνυμα  του ΚΔΣ

·         Δημόσια συζήτηση με τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων η οποία θα μεταδοθεί ιντερνετικά μέσω του συλλόγου.

·         Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στην Αριστοτέλους και πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης σε όποια ημερομηνία οριστεί από το ΚΔΣ.

Για την Διοικούσα Επιτροπή

Ο Πρόεδρος                             O Γενικός Γραμματέας