Θέματα για την Γενική Συνέλευση στις 19-06-2019

on 13 Ιουνίου 2019.

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Η Διοικούσα Επιτροπή του Π.Τ. Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής σας καλεί στην Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19.06.2019 στις 20.30 στην αίθουσα Μανώλη Αναγνωστάκη του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Στη Συνέλευση θα συζητηθούν τα θέμα της προσεχούς Γενικής Συνέλευσης των Αντιπροσώπων που θα πραγματοποιηθεί στις 21, 22 και 23 Ιουνίου 2019 στη Λάρισα.

Τα θέματα της Γ.Σ.Α. είναι :
•        Πρόταση για υπουργική απόφαση για το μητρώο εργαστηρίων
•        Πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για τον κώδικα δεοντολογίας των φυσικοθεραπευτών
•        Ζητήματα ΕΟΠΥΥ
•        Ψηφιοποίηση μητρώου μελών του Π.Σ.Φ. και πρωτοκόλλου Κ.Δ.Σ. και Π.Τ. & Απόφαση έγκρισης για την απασχόληση προσωπικού
•        Κολλέγια (εξελίξεις)- Νέα δεδομένα στην αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων & αλλαγές στη νομοθεσία
•        Εκπαιδευτικά Θέματα-Σύσταση Ν.Π.Ι.Δ «Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων»
•        Νέα δεδομένα για την αντιποίηση του επαγγέλματος
Για τα παραπάνω θέματα, όποιες εισηγήσεις έρθουν από το ΚΔΣ, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Περιφερειακού Τμήματος www.physiothes.gr
Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να θέσει κάποιο άλλο θέμα, μπορεί να το στείλει στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  48 ώρες πριν από την Γενική Συνέλευση.

Η συμμετοχή κρίνεται απαραίτητη για το μέλλον του κλάδου μιας και οι αποφάσεις που θα παρθούν, θα καθορίσουν τη στάση του ΚΔΣ

pdf Κώδικας δεοντολογίας φυσικοθεραπευτών ΓΣ Αντιπροσώπων  21 ΈΩΣ 23.6.2019
συντάκτης Καλλίστρατος Ηλίας

Εισήγηση για το μητρώο εργαστηρίων φυσικοθεραπείας