12 Μάη συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλα τα Νοσοκομεία

on 11 Μαΐου 2020.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η ΠΟΕΔΗΝ επανέρχεται σε αγωνιστική δράση μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων. Με απόλυτο σεβασμό στη Δημόσια Υγεία και την αποφυγή μετάδοσης του νέου ιού.

Στις 12 Μάη επ’ αφορμή την παγκόσμια ημέρα Νοσηλευτικού Προσωπικού, οργανώνει στα Νοσοκομεία Τοπικές μορφές δράσης με Συγκεντρώσεις στις πύλες των Νοσοκομείων για όλο το Προσωπικό, προκειμένου να αναδείξουν τις χρόνιες παθογένειες του συστήματος και τα μείζονα εργασιακά αιτήματα των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων.

Στα πλαίσια αυτής της κινητοποίησης και μετά από ενημέρωση των συναδέλφων Φυσικοθεραπευτών του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος  αποφάσισε να συμμετέχουμε και να στηρίξουμε την κινητοποίηση με ενημέρωση όλων των συναδέλφων και δική μας παρουσία στην συγκέντρωση που θα γίνει στην είσοδο του ΑΧΕΠΑ.

Κυρίαρχο αίτημα μας εκτός των όσων βάζει η ΠΟΕΔΗΝ να συμπεριληφθούν οι Φυσικοθεραπευτές στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν στην συγκέντρωση  στην είσοδο του ΑΧΕΠΑ την Τρίτη 12 Μαΐου στις 10 το πρωί.

Έχει γίνει και αίτημα προς το ΚΔΣ για να στηριχθεί Πανελλαδικά η Κινητοποίηση  αναμένουμε την απάντηση.

για την ΔΕ του ΠΤ

Ο Πρόεδρος                                   Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ